Utkast: Dec. 15, 2011

Avslutningsvis tar hon kuken I sin lilla mun som fylls av varm sperma. Ibland sitter jag och kollar igenom listan på sökord som gett träffar. För att man ska hitta bra underkläder så kan man gå ut på nätet och se vad det finns för utbud. Det gäller även underkläder.

Plötsligt blir hon så kåt vid en rastplats att hon tar tillfället i akt sätter på busschauffören. Blir en timmas jobb på kontoret, [. Sex i gryningen. Bland annat Pirya,Samson, vad hände där? Jag fick julgodis av henne innan vi skildes åt, hela kontoret sitter och mumsar på det just nu, världens bästa wienernougat!! Programmet visas i Efter tio imorgon på 4an. Vilken härlig eftermiddag med tre andra blondiner, Maria Montazami, Linda Lampenius och Monika Ahlberg som är min nya idol just nu.

Mycket kan man säga om Tequila,men hon är väldigt snäll och tålmodig. Ni som har varit här vet ju hur det är med alla [. Nu har vi kikat runt i området här och det är otroligt vackert! Det slår inte Thailand direkt men det är väldigt fint. Dokusåpa inspirerad av Big Brother.

♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0