Utkast: Nov. 29, 2011

Två tjejkompisar onanerar tillsammans och slickar varandras fittor. Kolla varifrån! Tröjan är tillbaka!! Tack till tjejen som lämnade tillbaka den, inte många hade gjort det. Det var kul och skönt att få avsluta min lilla turné här hemma i Stockholm! Tack alla som kom [. Här kommer en massa bilder från mitt sista Guldfynd-event som var här i Stockholm! Min snälla pojkvän var på plats där i början för att hjälpa mig ta lite bilder.

I läroplanen ingår vaginal penetration och avsugning av den kunnigt hårdhänte magistern. Lindex fortsätter sitt framgångsrika designsamarbete med Ewa Larsson och lanserar i början av december en ny kollektion Affordable Luxury. ?       SLUTA RING MIG JP, tack!?      Och det här med att. Ingen som hört något om Chatarina, Calle?       Vad vill denna kille egentligen? Han ljuger om vi skullle “haft ihop” det hemma hos mig.

♥♥♥


Bloggvärlden (del 6)

Detta kåta par, som mer än gärna har sex framför kameran, bor i Gävle. Körde iallafall just dance 2 i en timma och dansade loss så att svetten [. Då märkte jag vad lillen har haft [. Tog en värktablett och kröp ner i sängen igen, vaknade upp vid elva. Brukar ju träna med min PT Sadik på söndagar men han är bortrest så jag tränade här hemma istället! Försöker träna 2-3 gånger i veckan och bryter jag rutinerna nu så vet jag att jag kommer bli lat igen och sluta träna.


Biljardbordssex

Det slickas och sugs på könsorganen och det knullas i vild kåthet ute i Guds härliga natur. Hur kul?!?!?!?!!! Sitter redan nu och letar kostymer till mig och Aleks. Jag vill se ansiktet på personen, kroppen, muskler och testosteron! Är det så jävla mycket begärt?Tracy Lain, Nic. Den övervägande andelen killar på dejtingsajter har i sina bildgallerin bilder på sina tatueringar, bilar, husdjur, töntiga nallar med hjärtan eller massa annat fjantigt krafs. Om en månad har Tyra sin 25-årsfest och temat för festen är film & tv. Jag frågade Tyra om tv-spel räknas som tv och hon sa ja, visst vore det kul om Aleks var Super Mario och jag Princess [. Nja, snart och snart…. Hejhej!


Misströsta inte

Startsidan mondoblog. Enligt Sifo förekommer det i många förhållanden där minst en partner har penis att han ibland vaknar av att han blir avsugen. Men är inte detta egentligen att klassas som sexuellt övergrepp. En rakhyvel är något som aldrig varit i närheten av den här kvinnans håriga buske.

Hade på mig dom nya byxorna igår, “harem/ chinos”. Lika bra att man solar utan trosor så slipper man rand ju ;D då kan man ju som sagt lika gärna sola ute… OCH det är ju ändå bara röven som ligger mot solariet, spelar ju ingen roll direkt om man har trosor eller inte =). Puss!


Dags för möte på odenplan!

Ni har verkligen förgyllt min blogg massor och det har varit så kul att se vad ni alla har skrivit. Tänkte bara säga tack till alla som har gästbloggat här under juli månad.

Puss!


Rysk trekant

Idag här i Egypten har jag glidit runt med en stor sjal som långklänning (köpt igår i någon butik) & gladiatorsandaler från Wildflower by Kenza. Och mina RayBans såklart.

Underkläder är något jag handlar alldeles för sällan… Tittade idag ner på en noppig BH och insåg att det inte håller. Det är en snopp. Spänn av lite!.

Puss!


Hemma hos tina peter

Jag har läst mycket skit om mig själv men det här är faktiskt bara roligt? Hur kan det ens klassas som en nyhet, vem är intresserad? Alla som känner systrarna Lindberg vet att vi bråkar och blir sams… bråkar och blir sams… bråkar och blir sams…   Från Nyheter24       Haha, men det här fick jag se idag… ni roar mig verkligen i dessa tider. Och så lite shopping såklart! Datorn hänger med, men under den här resan ska jag verkligen njuta av semestern så förvänta er inte flera inlägg om dagen. Med bland annat Pirya, Mr Y?  Hoppas ni förstår! Puss! ?.

%description%. Vem drömmer inte om en långhårig blondin? Se henne här tillsammans med två välutrustade och kåta män.

Tillslut satt vi alla och hoppade i bilen och Fräääädrik skrek ”sitt stiiiiiiiiiiiiiill!!! bilen skakar!!!” haha. Vita pärlor och TOKMODERATENS svarta trosor. Jag avser fira denna historiska helg genom att på Tokmoderatens Spreadshirt-butik sälja fyra unika Håkan Juholt t-shirts.


Svensk amatör ett

En kille kan gå runt "topless" hur mycket han vill, varför är det en så stor grej när en tjej gör det? Jag är helnaken på många bilder så visst dessa är mer än bara topless men så himla farligt är det inte tycker jag. Det är alltså inte så mycket mer än inbeordringar och obekväma arbetstider som sätter käppar i mina hjul. Men det finns en sak, en sak som skrämmer mig.

Kåta connie

♥♥♥


Balkonghäng

Tänk om han föredrar analsex? - Tänk om han är jude? - Tänk om han tänker sälja dig som hora? - Tänk om han är kristen? - Tänk om han är homosexuell? - Tänk om han redan är gift? - Tänk om… Abeer är i viss mån traditionstyngd. “Jag läser fortfarande din blogg och känner igen den galna Towa på bilderna från Wipeout mer än jag någonsin känt igen dig på bloggen tidigare. Länstidningen var här och hängde hos mig idag, på Fredag ska ni alla köpa tidningen så får ni läsa en hel del Man ska inte gräva ner sig i saker utan blicka framåt, men jag fick ett så fint mail som jag måste visa en bit ur. Besatta av sex förlustar sig tre vampyrer på varandras kroppar.

Det blir en grupp heta rödhåriga sköterskors uppgift att få bort deras fördomarna och möta rädslan för stora, svarta kukar. Fredagsmys! Dagens planer består av att träffa lite vänner på stan, sedan gå och träna ett styrkepass på Balance (bröst, rygg och biceps blir det idag). ?                         Haha! *Suck*. Och visst var det porrskådisarna Avy Scott, Brittney Skye, Eliziabeth Michelle Lawr. Från mitt största fan. Det är fredag idag! Trots att jag kan vara ledig hur jag vill så är fredags-känslan ändå djupt rotad i kroppen på än. Ikväll så ska Nils och jag [. Puss!


Claudia gallies trosor lets dance??

Det finns nog inget som berör mig så mycket som barn som far illa. Ingrid af maglehem ligger på Södra Förstadsgatan 27 och har damkläder, herrkläder, barnkläder, skor och underkläder i ekologiskt material. Louise, Claus. Hi on life är en skön konceptbutik som inriktar sig på design tillverkade i ekologiskt och. Ett ungt par börjar med sug och slick ute i naturen.

Två unga tjejer har skön sex med en man som filmar när han får köra kuken i deras fittor och analhål. Den nya trailern inför utfrågningen av Hägglund - Sexskandalen i riksdagen blev nyhet även i Storbritannien - “Inte ens riksdagen förskonad från sextrakasserier” - Petad för Maud Olofsson - “Min korta kjol och urringning inte. Efter att vi hade gjort oss fina hos Bobby så tog vi en taxi ner, där var det fullproppat av människor men vi kom in, minglade runt, blev fotade av fotografer och tittade på själva Elle-galan. Undra om det kan vara porrstjärnan Katlin, Jennifer, Clabbe. God morgon! Det blev en supertrevlig kväll igår på Grand Hotel där Elle-galan ägde rum.

puss!!


Citycatwalk kändisar sommarens trender!

la · Startsida · Amatör · Analsex · Asiatiskor · Gruppsex · Interracial · Kändisar · Latinor · Lesbiskt · MILF. Bild 2 En kvinna ligger i underkläder och ”bresar” med benen medans (vad det framgår som) deras barn står utestängd utanför dörren. – Detta gör mej irriterad, ta dom bilderna när barnet sover middag, sover för natten eller är och leker. En gul dildo hjälper den här blonda skönheten att få en skön stund.

En arbetsdag kvar sedan tre dagars ledighet. (ja jag har hundben i hela soffan)   Tillbaka i hälsolivet Jag har precis kört Bodypump, vet ni hur underbart det är? Hela kroppen känns så uppumpad efteråt och jag önskar att man alltid kunde se ut precis så. Att gå på swingersklubbar och rollspel är vad Hanna och Sven i Malmö tänder på.


Klara med dagens plåtning!

Man kan köpa hur fina kläder som helst men utan funktionella underkläder sitter dom inte snyggt. Jodå, jag var aptrött.

Ingen har väl missat Spotlife’s nya skvallerblogg, HotSpot? Ni vet vad jag gör - NJUUUTER! Lionesse. Behövs inga förklaringar, inga mer detaljer.


Vi spelade min låt på rosé igår ;)

- Hela familjen använder det. Som sagt jag älskar varmyrgrejer hehe p Funderar på att läsa böckerna i Vampyrkrönikan (läs mer om det här http//sv. Jag mår fortfarande lite dåligt (gör alltid det när jag har mens) så blev helt snurrig när jag försökte sola SIstället blev det film, Queen of the Damned, och den var ännu bättre än vad jag kom ihåg.

!   Heelt annorlunda! Jag personligen tycker att hon såg bättre ut i ansiktet innan, men hon fick en skitsnygg kropp! Dock blir jag irriterad på folk som säger “hon ser ju inte ens ut som sig själv!!”, nehe vad f*n tror du plastikirugi finns för? För att man ska se likadan. En tripp till stan blev det också tillsammans med Michaela och Malin. Utan större framsteg faktiskt. Sen dyker en ung man upp som dom utnyttjar sexuellt. Vandrade runt hela Kungsmässan jätte, jätte länge. puss


Kan du sy?

Rut får sin dröm om en yngre man uppfylld när unghingsten Johan ger henne en riktig genomkörare. Vart förvarar du dina bloggpriser?Svar Jag är otroligt stolt över mina fina priser så de står i bokhyllan! =) År 2008, när jag vann Årets blogg på VeckoRevyn Blog Awards fick man dock ingen statyett, men en tavla! Mina fina priserTavlorna sitter dock inte uppe, behöver en rejäl borr. Good morning sunshines! Sovit gott? Det har jag, när jag väl lyckades lägga ifrån mig boken. Mamma, pappa, barn hette boken jag inte kunde lägga ifrån mig inatt.

puss!!


Underbara vasastan

Hotell Winn var stället och det var för ca 60 pers.

Del 3 av 4 från filmen Dalkullan. 30 ska jag möta PT-Fia på Worldclass för ett träningspass, ser fram emot det. Möjligtvis Amandla, Martin, Morahoran, Kristine, Samson. Special directors cut med ocensurerade scener som aldrig visats tidigare. Nu drar jag och min vapendragare till Sabai Sabai, thaimat och sedan filmkväll, mysig torsdag! Blir dock ingen sen kväll för mig, imorgon kl 9.

Edit Han kom nyss in och sa att vi ska dra. Haha såg här såg jag nyss ut när vi körde till stan för att köpa lite påfyllning av våra kläder, eller ja iaf jag. Hittade dock typ ingenting, ett par byxor, lösögonfransar och ett par trosor med en gullig rosett på rumpan, naaw. Puss!


Godnatt från bange

När det här paret är klara med varandra ser det helt annorlunda ut. b) Nej 50%. Så många gånger jag skrivit att jag ska sätta punkt, att jag ska ta en paus, att jag ska sluta skriva här, att jag ska sluta blogga. b) Penetrering med dildo 13%. Hur har ni analsex? a) Penetrering med en snopp 30%. Om du svarade ja på fråga 19 fortsätt här, annars fortsätt till fråga 23.

Lindex fortsätter sitt framgångsrika designsamarbete med Ewa Larsson och lanserar i början av december en ny kollektion Affordable Luxury. ? Jag har varit och fixat min kamera (DEN FUNKAR NU!!) och handlat lite. Har inte hämtat ut mitt nya bankomatkort än, ska göra det imorgon tror jag.


RSS 2.0