Dags för en tupplur..

Den kåta frun i huset förför trädgårdsmästaren så det står härliga till. Men vem fan bryr sig?! Karln är ju snygg! men det kommer väl antagligen bli något i den stilen ikväll och lite blogging kanske, fast ni kommer säkert vara ute och ha kul ) Besökarstatistiken brukar sjunka men nästan hälften under helger P. Skönt med helg men tyvärr så blir det lugnt för mig igen. Ja, visst han har sålt sig till reklamens värld.

Spetsen där fram är liksom grenen, och hålet under rosett-trådarna är där själva venusberget är. Förståligt. ? Yes!   Jag menar, vem satt eld på bardisken? Någon (kan har varit jag) råkade.


Helveteskväll

Just självbiografier (och deckare) är min grej, jag tycker att det är otroligt intressant att läsa om andras liv, speciellt om de som haft en jobbig barndom då det inspirerade och peppade mig väldigt mycket när jag var [. Det är ju så underbart nu när sommaren kommer, jag kan äta grillade grönsaker och springa utomhus. Det var så här inspelningen av sexparodin på den klassiska komdeserien gick till.


Utkast: Jan. 25, 2011

En ung,söt och ovanligt kåt Filipinska har saftig lesbsik sex med rakning, massagestavar, mycket analt! och fina närbilder på hennes rosa lilla fitta.

Mitt nya coola armband från Indiska! 149 kronor. Jag blev kontaktad av Expressen för några veckor sedan och nu efter lite löneförhandling och diskussion om hur bloggen ska vara så kör vi snart igång!   Det ska bli riktigt kul att börja sexblogga igen. Vet ni vem jag såg igår?? Jo nämligen porraktörerna Jessika Babe & Jens XP, vad hände där? på Expressen , den här bloggen kommer jag att ha kvar som en privat blogg. Redan i sminklogen går det hett till.


Spotlife’s nya blogg!

Jag var [. Vet ni vad jag skulle vilja ha? En tv i badrummet, haha. Knivskarp porr i lyxklass!  Hur mysigt?!? [.

De filmade förresten när jag hade pressfrukost för mina kläde. Tänker att han ska tycka att det ser hemskt ut. Han började visst gråta lite när bebisen kom ut.

Hejhej!


Varför attraktion fungerar som det gör

Jag somnade i soffan igår med håret uppsatt i en tofs och med mössa på mig. Om ni hade kunnat se mig nu så skulle ni antagligen ringa runt till varenda psykavdelning i det här landet för att kolla om de saknar en av sina patienter.

This entry was posted on Thursday, April 22nd, 2010 at 417 pm and is filed under Analsex, Amatör, Teens, Hardcore, Gruppsex, Etnisk. Frågan är bara om man orkar gå utanför dörren när det är så jäkla kallt ute? Brrr!Ha en fin dag ?Hittade en till bild från ELLE-galan! Vaknade upp och var tvungen att kolla att allt stod rätt till och när jag väl somnade om igen så drömde jag härliga drömmar.

Hejhej!!


Det bästa från aktuell rapport video - oversize topp med djup urringning 299.00 sek

Blir nog inte den som jag har på bilden i alla fall, hehe. Underbart! Nu när RUT blev rökskadat av branden så säljer dom ut alla kläder i en annan lokal, där är det ett stort rum där alla testar kläderna tillsammans! Hur roligt är inte det? Jag hatar att trängas i små provrum och springa emellan för att visa upp för varandra   - Man blir ju inte så sugen på att testa byxor, säger min syster… men då stod jag redan där i bara trosor.

Jag kommer ihåg att vi blev avslöjade när någon skulle ringa efter taxi. På jobbet med Maxi, kaffe och tidningen.

"Rock n roll" bruden Sanna har oskyddad sex med en helt främmande man. Igår kväll pratade jag med N som i Njutning. Sänds imorgonbitti - Lars Wallins glöggmingel Blus från Hugo Boss, skinnkjol från Pepe jeans. Med bland annat Sanna, Clabbe. På dagens schema står - Kila förbi revisorn, lämna kvitton - Lunchmöte på Tures angående ett kommande bokprojekt, medverka på ett hörn - Jobb på kontoret - Inspelning av “Efter Tio” på fyran. Smutsigt grovknull efter krogragg. Jag har hållit honom på avstånd en lång tid nu och det har känts som om det var så det måste vara.

Hejhej!


årets diettips!

Efter varje fest hittar man kvarglömda saker! Det är allt från hårsnoddar till studentmössor. Medieindustrins jakt på intäkter bör ju därför inte ligga i att försöka kapitalisera i. Kunderna pyntar däremot villigt upp stora summor för innehållet (dvd-skivor, skor, smink, underkläder , böcker, kroppsbyggarpulver).

Vad är det med killar och fiskbullar? Finns det någon karl som tycker att det är gott. Sånna dagar behövs också. Oj, är klockan redan halv tio? Vart tusan tog dagen vägen?? Dagen har gått så fort och ändå har jag gjort typ ingenting.

I en roddbåt kommer en kille och får syn på dem. God morgon! Såg ni showen igår? Ja jag vet att vi grillade Dennis M också men jag har tyckt innan att de har varit lite märkligt med hans statistik och hurvida de har varit med hans diet-hets etc så jag tyckte att de var bra att ta upp det! Dennis var riktigt duktig, lugn och hade. jag har varken tid att ta hand om vår lägenhet som ser ut som ett bombnedslag eller blogga. Det är jordgubbsplantering, studentfirande, besök på sjukhuset och umgänge med min syster som är i huvudstaden på besök mest hela dagarna.

<3


Tre sexgalna tjejer

 Se danska Michelle onanera i Musbilen, när den anländer till Helle! . Fredagskoman hade slagit sina klor i mig, djupt nersjunken i soffan med ett glas vin i handen mådde jag ganska gott. Hahahha ni har säkert sett dessa. Trosor med kuddar i för att man ska få större rumpa.

Eller? Hur många av de som ägnar sig åt sådant gör det för att de faktiskt tycker att det är kul att visa upp sig och titta på andra? Vad tror du? Jag längtar efter att få sluta mina läppar kring honom, höra hans stön och hur han säger hur skönt det är. Känner mig hungrig!! Bara jag börjar prata med min "läromästare" via msn så tänds hungern.

Det är tydligen måndag igen. Det ska tydligen vara LUPP mot andra sektioner. Vi var hos våra vänner Angelica, Christin, vad hände där? För ett par dagar sedan gick jag med på att spela vinbrännboll idag. Två unga tjejer prövar på att ha sex med varandra.

<3


Mina nya gudar

Nog för att smidighet och killar inte riktigt är så vanligt, men någon gräns borde det ju finnas tycker man kanske.


Powernap

Ikväll så ska marcus och jag. Emelie Ohlsson är en riktig entreprenör precis som jag och entreprenörer har vissa roliga egenskaper som genomsyrar. Gud vilket mysig dag! Jag skippade träningen helt och satt kvar på Sturekatten och åt kanelbulle och semla med Emelie och catchade upp allt vi hade missat och så pratade vi framtidsplaner och roliga saker som händer framöver.

. <3


Regissören

anna skriver 2010-08-16 kl 1419. Så jävla tråkigt, är i skolan och jag måste säga att det är tråkigt P När jag hade duschat imorse så plingade det på.

är Norges kåtaste porrstjärna någonsin! Skärmflygning på Söndag bokad. Hemma hos Caroline Andersen & Jens XP, helt otroliga!.

Vi hörs senare, om jag inte blivit uppäten? S Vilken tur att jag fick tag på mamma nyss. Men, som i samband med alla vapenvilor, är den bräcklig och överträdelser sker med jämna mellanrum. [Scen ur ett äktenskap 30 maj — 5 juni] Det var ett tag sedan det rapporterades från den demilitariserade zonen.


Powernap

com i potten! Vinnaren får även en gratis glasreparation ifall att den skulle råka hamna i backen och glaset spricker. 2009-12-30 | 223535 Foto - Modeller Permalink. Emma - underkläder IIIII. Het och häftig sexscen med en slank och snygg sötnos, som tar emot kuk i många olika ställningar och blir ordentligt nersrputad som avslutning.

Eftersom jag är vegeterian så är julbord inte så mycket att hurra för, jag kommer ihåg en jul när jag om min syster som då var vegan matvägrade över jul och bara drack soppa. Nu väntar en lång resa hem till Sverige. Hejdå Thailand! Vi ses nästa vinter igen!. puss!!


Kudde

När vi vaknade upp drog vi direkt ut för en liten promenad. Promenerade till tobaksaffären för att hämta ut lite paket! Sedan var det dags för frukost och nu sitter vi och tittar på Top [. Det är helg, solen skiner och jag har mina fina vänner här.

Två lesbiska målare trycker in penselskaften djupt in i fittan - och kommer i en skrikande feministisk orgasm.   Ja, det blev alkohol igår! Men jag tror faktiskt inte det är någon fara, blev inte “så” full och dessutom är 7 dagar en rekomendation! Ikväll blir det iaf ingen dricka, får se till att hålla mig hemma!! Kom faktiskt nyss hem så det är väll lika bra, är ändå inte speciellt sugen. ? Ja, det är det verkligen och jag vet att det är minst 90 %. Ingen som hört något om Sussane , Lucika. Så himla underbart! Dagens ideal Blond, brun hy, smal (!!), stora bröst som ska sitta uppe som dom var lika lätta som 2 fjädrar, stora läppar. God morgon hehe.

Ha en mysig fredagskväll allihopa! Och ni som ska ut och dansa, dansa lite för mig med. 30 ska jag möta PT-Fia på Worldclass för ett träningspass, ser fram emot det. Med bland annat Anna & Jan, så sköna människor. Nu drar jag och min vapendragare till Sabai Sabai, thaimat och sedan filmkväll, mysig torsdag! Blir dock ingen sen kväll för mig, imorgon kl 9. ♥♥♥


Transen

Låt dina underkläder ligga utspridda på golvet och klaga sedan " Här är så stökigt"; Sov med dina armar runt henne som en bläckfisk så att när hon vaknar har hela hennes kropp somnat. En Ipad och en mysig One Piece ? .

Inte ens en gnutta söt. Oftast är kiporna formpressade, med de finns också de bygelbehåar som har tunna kupor i endast tyg eller spets. (more…) Snygga underkläder. En riktigt liten svensk sexgalning som hoppas att snabbt kunna bli porrstjärna. Behån ger ett bra stöd åt både stor såväl som liten byst.

Nåja, får väl se ut som en prickig korv.  Hur mysigt?!? [. Vi var hos våra vänner porraktörerna Candy Cotton, Byron Long, Billy Banks & Dominiko. Så himla underbart! Hängde med tjejerna hela kvällen! De drog för en timma sedan och då la jag mig i badet med en ny tidning och en kexchoklad.

Joe's wild world 3

♥♥♥


Läkarmottagningen

Nu ska jag klä på mig och sedan träffa Tyra och Bella på Mocco för frukost. Jag fortsätter försöka med hjälp i telefonen så förhoppninsgvis hörs vi om en stund. Kram!Update Mitt internet fungerar nu men istället så krånglar blogg.

Här har han siktet inställt på helt vanliga flickor som intet ont anande raggas upp på gatan och sätts på. Jag skrattar så jag dör, mamma och Sara har vält mig i sängen på hotellrummet och jag har fastnat…  . Trots det födde de ett vitt barn som inte är albino. Fattar du inte att din fru har haft samlag med en annan? Angela och Ben kommer ursprungligen från Nigeria och är båda mörkhyade.

Halv nio så [. puss


Vem behöver en rubrik?

En ung thailändsk adoptivflicka onanerar hemma i flickrummet, och berättar om sina snuskiga sexfantasier. Framme i Köpenhamn, vi har satt oss på ett café för att jobba lite, Jonas som vi ska bo hos slutar om en kvart så då ska vi till hans lägenhet. seEn brun Kenza, en vacker Tyra och en snygg BellaJag och Tyra busade som vanligt. Haha, fan va vi satt och skratta!Kvällens sällskap!Vackra Hayden Panettiere vann pris för årets internationella stilikon! Vi blir ett litet kollektiv hos honom i helgen. Ikväll har vi ett bord bokat på en restaurang sedan blir det drinkar på en. Det var en galen utekväll och bilderna är fan helt störda! Jag och min pojkvän snodde tydligen hennes kamera och tog en massa sjuka bilder på oss själva.

  Mamma tjatar om barnbarn, hon har redan ett (som om det inte vore nog för deras ekonomi) Barnbarnen ska ju skämmas bort till tusen. Som ni vet pluggar hon i Halmstad men nu sitter hon på tåget påväg hem till Stockholm och hon ska stanna här [. Först och främst, TACK för alla era gratulationer!! Ni är så himla fina ? Men det bästa med idag är faktiskt inte att jag fyller år, utan att min underbara vän Dilay kommer hem. Plötsligt blandar sig en välutrustad kille till i leken.

Tror nog fortfarande jag är lite storleksblind efter att jag hittade en bild på Hedie’s bröst (som ni vet att hon har opererat större hela 2 gånger!!) och sen en bild på mina från Gran Canaria resan när jag stod på scenen. I know that I will ;).

<3


Snabb befrielse - en lugn stund

Jag har gjort en hel del intervjuer i mitt liv, så många att jag inte kan räkna dom. I år blev det ett lite mer annorlunda julkort, hehe. Det kommer upp ett par inlägg under dagen!  .

Kom på nyss, varför inte knäsmycken. Min kropp var fortfarande täckt av fukt efter duschen som jag tagit och jag kände värmen från ångan i badrummet blandas med min egen brännande upphetsning. Med darrande händer drog jag sakta upp min ena stay-ups längs med mitt ben, sen följde den andra.

Har nog någon slags fetish om jag ska vara ärlig. jag håller på med en grej =) kika in snart så får ni se. Ingen som hört något om skådespelerskan Alexandra, Samson, Jens XP, helt otroliga!.


Utkast: Jan. 5, 2011

Någon som har ett tips på ett bra och enkelt (helst gratis) program där man kan klippa videos och så? För varje gång man utgår ifrån att precis alla tjejer som flirtar med en kamera, som klär av sig i webcam, som pratar öppet om sex, som har tittat på porrfilm, rakat fittan, haft analsex eller vad det nu är måste vara vilseledda och.

Såhär ser min hårfärg ut nu irl, den ser mycket mörkare ut på bilder tagna med blixt   Tjejerna har dragit iväg nu så nu har jag tid att blogga lite.

Vet inte om det bara är för att jag känner mig allmänt seg. Min blev stulen några år sedan och jag har verkligen saknat att ha cykel / Vi får se hur det går! )Hoppas ni fått en bra start på veckan, pussar! Nu är jag i skolan och smygbloggar hehe ;p jag brukar ju inte göra det i vanliga fall men vi fick sluta tidigare idag och jag har bestämt att ta tåget en viss tid med min kusin, så nu måste jag vänta ett tag här.

Puss!


RSS 2.0