Min fiende, nikotinet

Nästan utan förvarning tar den här kåta sekreteraren fram sina stora bröst och erbjuder skön kukmassage. DET drömde jag om häromnatten. Är så otroligt kul att det är så pass många som verkligen följer den. Vet ni vem jag såg igår?? Jo nämligen porraktörerna Michelle Andersen & Samson Biceps? Tack för att ni troget läser min blogg. Det här och en man till.

Y för att jobba en helg för MTV, jessika &. Jag hade aldrig ridit förut så jag var ju lite lost… Jag har fått många kommentarer från er läsare om min hästdebut, vad kul att jag fick er att skratta. Men jag var [.

puss!!


Vad finns min väska?

Två heta latino brudar får smaka på det styva organet i både mun och fitta. De följande dagarna kommer jag vara megakåt, jag kan bara ana hur otroligt våta de första trosorna som jag får onanera i kommer att vara! Dagarna efter mens så bara dryper mina fittsafter, när som helst och jag missar inte en stund där. Just det, jag glömde. Gissa vem som trampade i hundbajs på vägen mot flygplatsen i San Francisco och får sitta med den skon på flyget i sex timmar och lukta starkt bajs utan att kunna förklara varför till någon? ps.

<3


Hotellreceptionen

Har haft lite för mycket annat i huvudet de senaste dagarna för att orka. Det här med att blogga går inte så jättebra just nu som ni kanske har märkt.

Äsch, varför ska ni skänka pengar till fattiga barn när ni kan köpa ett presentkort på NK underkläder till en fattig fröken? Inte för att ni på något sätt får något för det förutom att glädja en redan glad medmänniska, men ändå. Vilken stressmorgon! Först så besökte jag min frisör Nadia som fönade håret på mig, sedan kom jag hem och insåg att min resväska hade gått sönder så då åkte jag tillbaka till stan och spontanköpte en Rimowa som dessvärre kostade 4000 kr, är det någon som vet om de är värda priset? Jag var ute.

Nu handlar det i och för sig inte om Sverige, utan om England. Precis tvärt emot vad sjukvården hittills utgått ifrån är högt blodtryck en positiv faktor vid akuta bröstsmärtor.

puss!!


Tonåringar bastun

Mormor blir ordentligt tagen på ett skrivbord av en vältränad hunk. En uppfinning sökes Jag som alltid har sladdar med mig i väskan (mobilladdare, dataladdare, USB-kabel, headset till mobilen) får alltid en stor sladdboll att ta i tu med under slutet av dagen när alla sladdar liksom har snurrat in sig i varandra och det är irriterande och väldigt tidskrävande. Idag gör jag saker som gör mig glad. Rosa glitter och genomskinliga underkläder. Jag söker ett tips eller att någon [.

Företagsledare. Det tisslas och tasslas i grannskapet. Många tjejer som kvinnor har som vana att uppmuntra varandra att följa sina känslor, detta är många gånger ett dåligt råd. Känslor är vad som motiverar oss att göra och vilja saker, känslor i sig är självbekräftande ("Jag känner att mina känslor är rätt"), så man bör ha som vana att göra ett rationellt övervägande om varje storartad känsloimpuls man får i livet och hur stor chansen är att de kommer leda till ett önskat resultat. Stå-upp-komiker.


Nakenbad

Dags för rena trosor ? Nils och jag gick och gymmade idag på Balance. Möjligtvis skådisen Carolina. Det var flera månader sedan som jag var där sist och jag har liksom haft dåligt samvete för att det var så längre sedan och jag inte velat gå dit på grund av det hur töntigt det än låter, dålig cirkel! Men nu drog Nils med [. Carolina är kåt och kan inte låta bli sitt underliv.

Vi har precis bokat in Henke på vår All Inclusive resa till Kemer, vi åker på Fredag (om flyget nu tar sig iväg) Två veckor i solen med min älskling ? Jag som trodde att jag skulle sitta där nere och sakna honom…. Vi har haft fredagsfika på kontoret, muffins! Nu ska jag iväg till Pure där Spotlife har Most Wanted-fest, vi ska kora månadens vinnare. Tracey Lain, Trinda Throng, Vanessah, Jade, Zilja,. Trodde att jag skulle ha lite saker här att göra mig ordning med inför kvällen så att jag slapp åka hem men tydligen inte, blir lite mascara och borta genom håret. Mitt på stan kastar dessa kåta våghalsar av sig kläderna och har samlag! Det gäller att lyckas få orgasm utan att chockera för många förbipasserande -- och undvika att bli arresterad för "förargelseväckande beteende".

Veckans första tävling går ut.


Sexleken

Se ett snabbt och intensivt samlag som innehåller allt från avsugning till ansiktssprut! Inte så konstigt att [. Men det ser inte ut att innehålla verken en ny lägenhet, en plastikkirurg eller så. Amandla & Martin Thieseman. ?                                                     . God morgon allihopa! Vi är stressade som fan här och förbannade över att vi har försovit oss och missat en hel timme vid poolen/stranden hehe. Klockan är elva här och vi vaknade upp för en halvtimme sedan och var tvungna att kuta ner till frukostbuffén och kom lagom tills de började plocka undan.

Efter ett par veckors uppladdning längtade jag mer än jag gjort på länge. Betar av avsnitt efter avsnitt av danska PH och funderar på vad det ska bli av den här dagen… Jag behöver någon som drar upp mig ur sängen och säger ”Kom nu Kenza så drar vi in till stan och fikar” Ska ta och ringa Dilay nu och höra vad [. Jag kommer inte upp ur sängen.

Denna söta lilla klänning kom med i paketet från Chicy. På något sätt är det så skönt att komma hem, Mr. Amandla, Christine, Lisa, Alexandra, Petra, Carola. H går och handlar mat åt mig och jag ligger hemma på spikmattan. Det är inte många saker som försäljaren hinner demonstrera för sin kåta kund innan de hamnar i en helt annan situation. Jag har typ sovit i två dygn sen jag kom hem, jag är så galet förkyld och trött.


Vad ska man göra när man inte får festa..?

Jag har lite svårt för dagar som man "måste" fira. kan man bli sexigare? hans kropp ska vi inte tala om! han måste ha sett hur jag spanade in hans muskler för inte långt efter så kom han fram till mig och började snacka. jag har precis kommit hem efter en trevlig stund med ett ragg från gymmet,han jobbar som brandman mm. hans röst var mörk [.

Att logga in och läsa av inkorgen kan ibland ge en riktig egoboost! Jag får ofta komplimanger för mina bilder och det jag skrivit där. Annie Min lilla solstråle. Bland annat porrskådisarna Cecilia, Clabbe var med. Ska vi tacka Sanne, uniflex eller transcom för att vi lärde känna varandra?.

Vi båda fyller år i april så jag ser det som en tidig födelsedagspresent till oss! Har funderat på Egypten ett tag nu men tvekat lite eftersom att jag inte riktigt vet om det är min typ av semesterställe, men idag tänkte jag ”äh… lite [. Det tas genast som ett statement. Bland annat porraktörerna Cecilia, Clabbe. I frispråkiga sammanhang så vågar man knappt erkänna att man inte ens vill testa analsex.


Utkast: April 20, 2011

Kanske tillochmed kommentarer som "du ska väl vara glad att nån tog dig på kuken". Det är än så länge bara två stycken och inga direkt speciella, men ändå ). Fram tills dess att jag inser hur jag lägger upp mina videos i själva bloggen så kan ni titta på dem här.

Äkta knullglädje! Tanken var att jag och tjejerna bara skulle ha myskväll ikväll men vi är så partysugna så det blir en kväll med dans dans dans iställt! Kul! Mötet idag gick förresten jättebra. Lite bilder från idag! Först poolhäng, sedan ner till stranden (som man inte ser på någon av bilderna) och sedan en riktigt god pizza till lunch. Det måste ha varit skådisen Pirya, Nicole, Jens, helt otroliga! Jag tänker inte blogga något om detta förrän det blir mer aktuellt, men det som [. Hur är läget? Här är allt toppen.


Anledningar till att sluta

Lite oversize linne med stor urringning under armarna från Weekday. Se bara vad som spelades in av en bevakningskamera i en tunnelbaneuppgång, i en Stockholmsförort. På Expressens förstasida hittade jag den här texten och bilden     Jag klickade genast för att jag tycker att det är intressant att läsa om sex, så hamnar jag på min blogg.


Empati eller intelligens?

Är det någon som har ett bra tips på en Spaweekend? Herrgårdshelg eller ett lyxigt hotell i en storstad. Vårt lilla datafreak.

Gaah en bra sak och en dålig dag, den dåliga är att jag tror att jag börjar få feber, jag är helt snurrig i huvudet och ramlade med cykeln mitt på Norrmalmstorg idag och jag flög framåt på gatan. Alltså, man vill ju inte gå utanför dörren idag! Världens snöstorm ju. Jag myser här hemma i en stor stickad tröja från Chicy.


Bloggvärlden (del 4)

 På sin resa i Norden besöker Musbilen Stockholm. Ett normalt samlag pågår från 3 till 13 minuter!? Där visar den mörka skönheten Sabina upp sig tillsammans med Hannah i en spännande lesbisk lek.

Jennifer deltar i en trekant i en Hollywood porrfilm. Det var designern Malin Andrén (märket MALINA) som sydde upp denna fina klänning till mig! Tusen tack! Jag hade på mig en jättefin långklänning igår på bröllopet! Allt gick i färgerna svart, vitt och mörkrött så min brudtärneklänning var mörkröd.

Här sätter Brooklyn ordentliga griller i huvudet på sin mörka porrhingst. Jag hittade ett par trevliga underkläder hos Gizmodo, inte till mig givetvis men det motsäger inte att jag fick mig ett gott skratt när jag såg dom, säg. Sov i går hos ett x, vi satt och pratade och somnade sedan omslingrat, jag tänkte inte ens tanken sex, men i morse när klockan ringde så vände hon sig mot mig, kysste min hals och började smeka min kropp. Jag njöt och hann inte tänka.


Bye egypt

Treehugger. Dela på Facebook - mhvp - Allmänt - Idag 2047. NYA SÖTA TROSOR. Och visst verkar hennes motspelare lika förtjust?.

Är typ kär i dem redan. Framförallt sexuella saker. Alla killar runkar inte alls till porr. Regissör Erik Fischer har i och med "En studie i sex" flyttat fram gränserna - igen. Alla tjejer som ligger runt gör det inte för att få bekräftelse.

Vilken härlig eftermiddag med tre andra blondiner, Maria Montazami, Linda Lampenius och Monika Ahlberg som är min nya idol just nu. Vi ska möta dem i lobbyn och ta någon drink innan vi går ut och äter. Nu ska vi röra oss mot Tyras och Patricks hotell! Deras hotell ligger på andra sidan Ao Nang så vi måste ta tuktuk dit.


Utkast: April 15, 2011

Nu är vännerna här igen, wihoo!! Vi ska laga mat, titta på film och spela Alfapet. Inse den stooora ironin i mina ord. Får man verkligen betalt för att komma fram till sådant där. Helt ohämmat visar de upp sitt intima sexliv framför kameran.

Du kanske gör det jätteofta, och din kille kanske försöker försvara sitt beteende med att säga att alla killar gör så. Till en modellförmedling kommer en ung blond tjej med tofsar.

Han får vackert sitta och se på medan hon har det skönt på ett biljardbord.       Vad tycker ni? Haha! Själv har jag alltid gillat dem, men kanske inte slukat deras musik på samma sätt som han gjorde. Jag har sett t.ex Linerita, Jack, Mick och Dave. Så himla underbart! Sedan separationen för lite drygt två år sedan har jag inte klarat av att lyssna på dem eftersom låtarna påminner för mycket om honom.     “Alla som tycker ica Ulf är en bättre videobloggare än tjejen!”           Herregud.


Utkast: April 14, 2011

2010-07-16 @ 100306 Permalink. Folk föder barn till höger och vänster, varje dag jag går in på facebook ploppar en ny bild på någons ultraljud upp.

Gjorde det på en av mina på väg till innebandyträning, hamnande självklart vid ett stoppljus, gubben på cykeln fick. Perfekt att ha det mitt i stan!     Vi fyllde på min haka igen för att göra den mer spetsig och på. Låg rätt nära kliniken så det är bra, var ju som sagt hos adam&eva-kliniken osm ligger mitt på Hötorget. Hejhej!


Missad avsugning eller?

snööar bort. oversize topp med djup urringning. tillverkad av en bomullsmix. En hemmafru blir knullad i alla hål och nersprutad med sperma. anal sex · du är bara en av många människor jag drömt om.

00 står jag längst fram under en stor bild på mig själv och pratar inför 300 människor. En 28 årig tvåbarnsmamma från södra Sverige knullas upp av två män som filmar allt skönt som händer. puss!!


Sprutande sophie

Nu är jag tillbaka.  Hahahahaha asså jag dör. Vem är Garbo liksom?? Haha. Att Annika är speciell syns med en gång. Tyra och namn går inte riktigt ihop.

Ett par svarta jeans, boots eller uggs, min nya olivväska. Vit sand och riktigt fint vatten. Frukostbuffé med massa frukter, så jäkla gott! Åt nog en hel vattenmelon, hehe. I Kiev är gatorna fyllda med läckra, villiga tjejer som gärna vill tjäna en extra slant.


Catgirls blog archive finska blondinen gabriella älskar sperma

Gästblogg ala Wey-style Jag fick förfrågan om att gästblogga här hos Nettish. Jag har nog aldrig haft så kul åt någon som kört bil. Den här låten vill jag tillägna lilla fröken Annie.

Hej bloggen! Vaknade upp för en timme sedan efter en partynatt och har sedan dess suttit i soffan och vräkt i mig chips. Berättar mer sen för nu ska vi njuta av vår allra sista dag här! Planet går inte förrän ikväll kl 22. Lena, Sussane, Gadde. 30 så vi har en hel dag med sol och bad framför oss. Två trånga tonårsdöttrar lever ut sina lustar i familjens egen trädgård.


Gratis samlag gyrot

Med dagen specialare i hennes perfekta stjärt. Shorts – VeromodaLinne – TopshopSkjorta – TopshopHalsband – All saints (Paris)Väska – Marc by Marc JacobsGamla gladiatorsandaler (sminket är kvar från plåtningen). Gaah morgonstress! Satte på mig en vit skjorta nyss som jag såklart råkade gegga ner med min frukost. Har ett möte klockan tio med Classified. Bytte om till rutig, ett par jeans och boots så nu är jag redo för dagen.

♥♥♥


Knull tvättstugan

Full av lust förför en maskförsedd dalkulla en man i en soffa samtidigt som två tjejer och en välutrustad skidåkare har gruppsex i ett badrum. Det är så fint när man har fina underkläder , så tittar dem fram sådär lite sött! Detta är verkligen någonting jag ska köpa 2010 - underkläder i massor! Har redan dem där spetsbharna från H&M som jag visade för någon dag sen som jag ska. ? Ja, spännande va. Vad tycker ni om hårfärgen på bilden? Imorgon 1300 ska jag till Bobby, tror ni jag vågar bli brunett eller är detta ett pr-trick som vanligt.

För att någon skulle komma hit och ta bort den för mig så var jag tvungen att rensa ut bland alla mina saker. Då var vår tredje dag vid poolen slut. Idag var det riktigt varmt och vindstilla (dock lite blåsigt vid stranden) och det gick knappt att ligga i solen i mer än 10 minuter innan man var tvungen att doppa sig i poolen.


Dagens outfit

 Efter att Tanya berättat om alla sina kåta drömmar börjar den här scenen med gula, varma, heta strålar och den fortsätter med att Tanya får alla sin begär tillfredsställda av tre kåta kukar. Jag menar det är inte ofta man som snubbe säger ”jag slickade henne så det gick för henne” Ofta är analsex, från snubbes sida, en egoride där han kan hävda sig i sin sociala grupp plus att han överkompenserar sin manlighet genom att. Kanske blir det ingen cykel för mig, jag får väl ha henne på moppen i en bur som hon inte kan rymma ifrån. Tror ni att hon kan vänja sig vid en moped?.

Skulle vilja ha dem i [. Etiketter extremt moget. -men älskling du blöder ju i röven! -ingen fara, det är bara rödbeta! Upplagd av LOLA kl.

Hej på er!Kom hem för inte så länge sedan (sov över hos kusinen) och ska försöka fixa någon mat här. I sin plädering beskrev chefsåklagare Monica Mimer en synnerligen rå våldtäkt som inbegrep analsex, misshandel, frihetsberövande med handbojor och dödsångest och förnedring för offret. Under våldtäkten hade mannen en pistol liggande. Jennifer deltar i en trekant i en Hollywood porrfilm. puss!!


Sommarsnusk

Vilket härligt gäng Följ Towa direkt i din mobiltelefon. Snygga underkläder , men på tal om annat är du (kenza) nominerad som året copycat @ kissies blogg, o inte för jag gillar henne, men dina skor är ju nästan exakt lika dana som de skor kissie tagit fram o jämfört med jag som trode de. Vet ni vem jag såg igår?? Jo nämligen porraktören Tina & Berra, vad hände där? Tina får en dildo uppkörd i analen och en i fittan - för att sen bli knullad av Berra (film i privat ägo).

Nu sticker jag iväg för att spela in den allra sista tittardrömmen. Det är tråkigt att det är slut snart men det ska bli kul att få överraska en läsare en sista gång! Medan jag är borta får ni en blooper! Innan tittaren Matildas alla dejter i förra avsnittet så ville jag kolla vad killarna [.

<3


RSS 2.0